langpl langen langru
Komponenty i dodatki do lodów

Wsady owocowe i smakowe do lodów

Na tą grupę składa się szeroki asortyment wsadów dla mleczarstwa, które doskonale sprawdzają się w funkcji baz do mieszania z masą lodową. Nadają one smak i barwę lodom produkowanym metodami rzemieślniczymi i przemysłowymi. Stanowią doskonałą, pod względem ceny, alternatywę dla past skoncentrowanych. Owoce mogą występować w postaci całych fragmentów lub w formie homogennej, uzyskanej z przecierów i koncentratów.

Na życzenie Klientów przygotowujemy wsady o zróżnicowanych parametrach fizykochemicznych dostosowanych do konkretnych wymagań linii produkcyjnych.

Zalecane dozowanie: 10-20%

Opakowanie Waga
Worki aseptyczne 25 kg
Zbiorniki ze stali nierdzewnej 250, 600, 1000 kg
Wiadra 13, 25, 40 kg

 

Wsady owocowe i smakowe do lodów

Eurohansa to doświadczony producent komponentów dla przemysłu spożywczego. Jednym z naszych najpopularniejszych produktów są wsady owocowe, które znajdują swoje zastosowanie między innymi w przemyśle lodziarskim oraz mleczarskim. Sprawdzają się doskonale w formie baz do mieszania z masą lodową. Nadają wyjątkowy smak oraz barwę zarówno lodom produkowanym metodami przemysłowymi, jak i rzemieślniczymi, dzięki czemu stanowią uniwersalny dodatek, urozmaicający klasyczne wersje deserów.

Jedną z zalet takiego rozwiązania jest świetna jakość oraz stosunkowo niska cena w porównaniu do past skoncentrowanych, stanowiąc doskonałą alternatywę dla tych produktów. Nasi klienci cenią sobie wyjątkowy smak przygotowywanych przez nas wsadów o wyjątkowym, naturalnym aromacie.

Niezbędny dodatek, który zachęca oryginalnym smakiem

Nasza firma posiada wieloletnie doświadczenie w produkcji komponentów do lodów, ciast, czekolad, pączków i wielu innych słodkości. Wsady owocowe to jedne z najczęściej wybieranych produktów, które zawdzięczają swoją popularność wszechstronnemu zastosowaniu, a także jakości na najwyższym poziomie.

W naszej ofercie znajdują się wsady owocowe, w których owoce mogą występować pod postacią stałych fragmentów bądź w formie homogennej, uzyskanej z przecierów oraz koncentratów. Dbając o naszych klientów, wychodzimy naprzeciw ich potrzebom i przygotowujemy wsady owocowe o zróżnicowanych parametrach fizykochemicznych, które dostosowujemy do konkretnych wymagań danych linii produkcyjnych.

Smaki naszych produktów opracowane są na bazie oryginalnych receptur, które gwarantują doskonałą jakość i zachwycający aromat. Do najpopularniejszych smaków wsadów owocowych i smakowych z naszego asortymentu zaliczają się m.in.:

  • czekolada;
  • brzoskwinia;
  • wiśnia;
  • malina;
  • wanilia;
  • truskawka z fragmentami owoców;
  • owoce lasu;
  • toffi

Smakowite rozwiązania dopasowane do klienta

Troska o naszych kontrahentów przejawia się w wielu aspektach produkcyjnych oraz strategicznych, dzięki którym jesteśmy w stanie zaproponować produkty o naturalnych walorach smakowych, które zachwycają wszystkich miłośników słodkości. Staramy się jak najlepiej spełniać wyzwania nowoczesnego, zmieniającego się rynku, poprzez stale opracowywane i udoskonalane rozwiązania technologiczne.

W celu jeszcze lepszego zaspokojenia potrzeb konsumentów oferujemy również zróżnicowane opcje pakowania, które pozwalają na wybranie przez klienta właściwej, interesującej pojemności, dostosowanej do własnych preferencji. Jako formy pakowania proponujemy:

  • worki aseptyczne (25 kg);
  • wiadra (13, 25, 40 kg);
  • zbiorniki ze stali nierdzewnej (250, 600 oraz 1000 kg)

Doświadczenie pokazało nam, jak ważne jest dostosowanie działań naszej firmy do indywidualnych wymagań i preferencji odbiorców. Dlatego też proponujemy rozwiązania, dzięki którym to klient decyduje o większości parametrów wybranego produktu. Wsady owocowe i smakowe naszej produkcji pozwalają na urozmaicenie klasycznych deserów lodowych, czy wypieków w niecodzienny sposób, który zachęca nawet najbardziej wymagających miłośników słodkich przysmaków!

langpl langen langru
UE Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie UE