Nadzienia cukiernicze i nadzienia piekarnicze
Nadzienia termostabilne marmoladowe
Nadzienia termostabilne z kawałkami owoców
Nadzienia termostabilne kremowe
Nadzienia do ciastek dozowane po wypieku
Nadzienia do ciast mrożonych dozowane po wypieku
Nadzienia do produktów piekarsko-cukierniczych
Eurohansa to firma oferująca różnorodne komponenty, ułatwiające tworzenie niezwykłych wyrobów przemysłu spożywczego. Dzięki unikalnym recepturom nasza oferta przepełniona jest smakowitymi dodatkami, bazującymi na naturalnych składnikach, z których potrafimy wydobyć to, co najlepsze. Nadzienia cukiernicze, które proponujemy naszym klientom to produkty najwyższej jakości, tworzone przez wykwalifikowany zespół, łączący pracę z pasją.
Grupa produktów wzbogacających smak i uatrakcyjniających wygląd wszelkich wyrobów piekarsko-cukierniczych oferowanych przez naszą firmę, to komponenty nadające się zarówno do uzupełniania specjałów przygotowywanych metodami przemysłowymi, jak i rzemieślniczymi. Perfekcyjnie sprawdzają się jako dodatki do wypieków na bazie ciasta kruchego, biszkoptowego, piernikowego, czy francuskiego. Jedną z ich wielu zalet jest zatem wszechstronność, umożliwiająca także dekorowanie, nadziewanie, czy przekładanie wyrobów takich jak cista, tarty, torty, pączki lub drożdżówki.
Nadzienia cukiernicze o wyjątkowych możliwościach
Klient od zawsze był dla nas najważniejszy, dlatego też staramy się dostosowywać wszelkie możliwe aspekty tworzonych przez nas produktów do jego indywidualnych wymagań i preferencji. W zależności od określonego przeznaczenia nadzienia piekarskie oraz nadzienia cukiernicze różnią się zawartością owoców, konsystencją oraz parametrem ekstraktu i aktywności wody.
Dla naszych kontrahentów przygotowaliśmy specjalną ofertę, w której znajdują się zróżnicowane nadzienia do produktów piekarsko-cukierniczych. W skład tej grupy wchodzą:
- nadzienia termostabilne marmoladowe;
- nadzienia termostabilne z kawałkami owoców;
- nadzienia termostabilne kremowe;
- nadzienia do ciastek dozowane do wypieku;
- nadzienia do ciast mrożonych dozowane do wypieku
Spośród wielu wariantów smakowych z łatwością można wybrać interesującą opcję, która sprosta oczekiwaniom nawet najbardziej wymagających konsumentów. W zależności od wybranego typu nadzienia do produktów piekarsko-cukierniczych proponujemy różne smaki, które najlepiej do nich pasują. Przykładowo, w przypadku nadzień z kawałkami owoców, największą popularnością cieszą się smaki takie jak: jabłkowy, wiśniowy, ananasowy, czy brzoskwiniowy, a wśród nadzień kremowych: wanilia, czekolada, toffi, tiramisu oraz kukułka. Oczywiście nie są to jedyne opcje oferowane przez naszą firmę – jest ich znacznie więcej, a klienci chętnie odkrywają nowe warianty.
Nowoczesne rozwiązania i tradycyjne receptury
Stale usprawniamy swoje metody produkcji, wykorzystując coraz nowsze technologie, pozwalające radzić sobie ze zmieniającymi się wymaganiami stawianymi przez nowoczesny rynek.
Proponujemy również trzy sposoby pakowania nadzień piekarsko-cukierniczych, zróżnicowane pod względem pojemności, dzięki czemu można z łatwością dobrać odpowiednie opakowanie do wielkości zamówienia. Są to:
- wiadra (13, 25, 40 kg);
- beczki plastikowe (120, 160 kg);
- zbiorniki ze stali nierdzewnej (250, 600, 100 kg)
Nasze nadzienia piekarskie oraz nadzienia cukiernicze to półprodukty, stanowiące niezbędne uzupełnienie większości tego typu wyrobów. Dzięki nim ulubione produkty nabierają wyrazu i zyskują wyjątkowe walory smakowe uwielbiane przez wszystkich miłośników słodkich przysmaków. Naszym klientom oferujemy również kompleksową współpracę, obejmującą doradztwo w kwestiach technologicznych oraz wdrożeniowych, pomagając usprawnić procesy produkcyjne.