Nadzienia do pralin, tabliczek czekoladowych i cukierków
Nadzienia owocowe do pralin, tabliczek czekoladowych i cukierków
Półprodukty przygotowywane na bazie przecierów i koncentratów owocowych. Wysoki ekstrakt gwarantuje bezpieczeństwo mikrobiologiczne i długie terminy przydatności gotowych wyrobów czekoladowych. Dodatki te mogą być dozowane bezpośrednio do korpusów czekoladowych, a także jako druga warstwa na nadzienia tłuszczowe. Zróżnicowane pod względem smaku i konsystencji mogą zawierać w składzie fragmenty owocowe o różnej wielkości, a także mieszanki witamin lub zioła. Komponujemy pod projekty Klientów również nietypowe, oryginalne smaki przykładowo: papaja, granat, limonka z yerba mate.
Opakowanie | Waga |
Składane kontenery IBC | 1000 kg |
Zbiorniki ze stali nierdzewnej | 250, 600, 1000 kg |
Wiadra | 13, 25, 40 kg |