Nadzienia do pralin, tabliczek czekoladowych i cukierków
Nadzienia smakowe do pralin, tabliczek czekoladowych i cukierków
Komponenty produkowane na bazie mleka zagęszczonego, syropów, cukru i tłuszczu. Konsystencja dostosowywana jest do wymagań linii produkcyjnych Kontrahentów. Może być płynna i ciągnąca, bądź też gęsta i urywana. Produkty znajdują zastosowanie przy nadziewaniu zarówno pralin jak i tabliczek czekoladowych. Mogą zawierać w składzie dodatek alkoholu do 5% w postaci spirytusu lub markowych wyrobów alkoholowych, takich jak na przykład Rum, Prosecco, Irish Cream czy Whisky. Nadzienia smakowe to łatwy i atrakcyjny sposób na urozmaicenie asortymentu wyrobów cukierniczych.
Opakowanie | Waga |
Składane kontenery IBC | 1000 kg |
Zbiorniki ze stali nierdzewnej | 250, 600, 1000 kg |
Wiadra | 13, 25, 40 kg |