langpl langen langru
Nadzienia cukiernicze i nadzienia piekarnicze

Nadzienia do ciast mrożonych dozowane po wypieku

Nadzienia owocowe używane jako dodatek w przemysłowej produkcji tortów, tart i pączków mrożonych. Dzięki swoim termostabilnym właściwościom nadzienia dobrze znoszą działanie zarówno wysokich, jak i niskich temperatur. Po rozmrożeniu zachowują odpowiednią konsystencję, smak i barwę. Półprodukty te przeznaczone są do dozowania po wypieku zarówno do środka, jak i na powierzchni wyrobów ciastkarskich. Owoce mogą występować w postaci przetartej lub jako dowolnej wielkości fragmenty. Najbardziej popularne smaki: wieloowocowy, brzoskwiniowy, malinowy i wiśniowy.

Opakowanie Waga
Zbiorniki ze stali nierdzewnej 250, 600, 1000 kg
Beczki plastikowe 120, 160 kg
Wiadra 13, 25, 40 kg

 

langpl langen langru
UE Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie UE