Nadzienia cukiernicze i nadzienia piekarnicze
Nadzienia do ciastek dozowane po wypieku
Grupa nadzień o konsystencji dostosowanej do dozowania ze zbiorników za pomocą pompy na przemysłowych liniach produkcyjnych wyrobów piekarsko-cukierniczych z długim terminem przydatności. W naszej ofercie znajdują się zarówno nadzienia owocowe: truskawkowe, malinowe, owoce leśne, wiśniowe, jak i nadzienia smakowe: adwokatowe, rumowe, marcepanowe czy truflowe. Komponenty te mogą być dozowane do środka oraz pomiędzy warstwami ciast kruchych, piernikowych, biszkoptowych i francuskich. Odpowiednio dobrany ekstrakt gwarantuje niską aktywność wody oraz bezpieczeństwo mikrobiologiczne wyrobu gotowego w czasie jego pełnego okresu przechowywania.
Opakowanie | Waga |
Zbiorniki ze stali nierdzewnej | 250, 600, 1000 kg |
Beczki plastikowe | 120, 160 kg |
Wiadra | 13, 25, 40 kg |